Grote Club Actie 2019

Beste lotenverkoper,gca

Op zaterdag 14 September 2019 start de Grote Clubactie. Dit jaar doen wij ook mee en willen wij natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen.
Een lot kost € 3,-. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze clubkas!
Bovendien maken lotenkopers kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van € 100.000,-! Hieronder vind je meer informatie over deze Clubactie. De boekjes worden komende week aan alle leden uitgedeeld tijdens de les. Voor verdere informatie kunt u terecht bij de eigen train(st)er.

Wat is de bedoeling?
Het verkopen van de loten is heel eenvoudig. Wij werken met: Eenmalige machtiging: De koper vermeldt zijn gegevens en rekeningnummer op de pagina ‘Eenmalige Machtiging (sepa)’ en het bedrag wordt eenmalig van de rekening afgeschreven. Het lotnummer staat op het bankafschrift van de koper.

Let op! Vraag bij het invullen van de gegevens het IBAN (volledig rekeningnummer) aan de lotenkoper.
Wanneer de koper een lot heeft gekocht, geef je de persoon een bedankbriefje (zit rechts naast het invulvak voor ‘Eenmalige Machtiging (sepa)’). Hij kan dan zelf de deurzegel uitscheuren en met een plakbandje aan zijn deur bevestigen.Wanneer is de actie?
De Grote Clubactie 2019 start op zaterdag 14 september. Vanaf die dag mag je beginnen met de lotenverkoop. Eerder is niet toegestaan!
De loten moeten uiterlijk 28 oktober bij de eigen train(st)er weer zijn ingeleverd. Alles wat na 28 oktober wordt ingeleverd is te laat.

Aan wie mag je verkopen?
Je mag de loten verkopen aan wie je wilt, te beginnen bij je familie, vrienden, buren, enz. Daarnaast kun je langs de deuren gaan in jouw buurt, zodat je zoveel mogelijk loten verkoopt.
Let op! Lotenkopers moeten wel 18 jaar of ouder zijn!

Verkoopboekje inleveren
Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen? Lever het dan in bij jouw train(st)er vóór 28 oktober 2019. Hij/zij zorgt ervoor dat het verder in orde komt.
Ook kan je een formulier downloaden vanaf de site van Moveo;
www.gv-moveo.nl

We organiseren een eigen verkoopwedstrijd!
  
We organiseren ook een eigen verkoopwedstrijd. Voor de 5 beste verkopers hebben we een schitterende prijs beschikbaar gesteld door onze hoofdsponsor MoVer uit Nieuwegein. Wat die prijs is, is nog even een verassing.

Bij 20 of meer verkochte loten ontvang je van train(st)er een gratis entreekaart voor Bobbejaanland, Body Worlds, Optisport of Avontura. daarnaast ontvang je ook een 2e artikel gratis bij www.Masita.com

Lotenkopers kunnen prachtige prijzen winnen. Maar ook jij, als lotenverkoper kan geweldige prijzen winnen. Doe mee aan de Kids-verkoopwedstrijd en maak kans op deze prijzen. De hoofdprijs is een iPad! Voor meer info ga je naar: www.kids.clubactie.nl.

Wij hopen dat we dit jaar een geweldig resultaat gaan neerzetten. Heel veel succes met de verkoop van de loten!

De organisatie van de Grote Club Actie
GCA@gv-moveo.nl