Grote Club Actie 2020

Beste lotenverkoper,gca

Op zaterdag 19 September 2020 start de Grote Clubactie. Dit jaar doen wij ook mee en willen wij natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen.
Een lot kost € 3,-. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze clubkas!
Bovendien maken lotenkopers kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van € 100.000,-! Hieronder vind je meer informatie over deze Clubactie. De boekjes worden komende week aan alle leden uitgedeeld tijdens de les. Voor verdere informatie kunt u terecht bij de eigen train(st)er.

Wat is de bedoeling?
Het verkopen van de loten is heel eenvoudig. Wij werken met: Eenmalige machtiging: De koper vermeldt zijn gegevens en rekeningnummer op de pagina ‘Eenmalige Machtiging (sepa)’ en het bedrag wordt eenmalig van de rekening afgeschreven. Het lotnummer staat op het bankafschrift van de koper.

Let op! Vraag bij het invullen van de gegevens het IBAN (volledig rekeningnummer) aan de lotenkoper.
Wanneer de koper een lot heeft gekocht, geef je de persoon een bedankbriefje (zit rechts naast het invulvak voor ‘Eenmalige Machtiging (sepa)’). Hij kan dan zelf de deurzegel uitscheuren en met een plakbandje aan zijn deur bevestigen.

Nieuw: Online verkopen.
* via de QR code
Nieuw is dat je ook een lot kan verkopen door middel van de QR-code op de voorkant van het verkoopboekje. De koper kan de QR-code scannen met zijn/haar telefoon. Je komt dan op de site van de Grote Club Actie. De koper moet zoeken op MOVEO Nieuwegein en daarna op jouw voornaam. Jou voornaam verschijnt met de eerste letter van je achternaam (bij Mieke P.) De koper vult zijn/haar eigen gegevens in en het bedrag wordt ook eenmalig afgeschreven van zijn/haar rekeningnummer.

*via de link
je kan ook online loten verkopen. Stuur/deel deze link via WhatsApp, Instagram, Facebook etc: https://clubactie.nl/lot/moveo/120315
De koper kan nu inloggen op de verkooppagina van MOVEO en zijn/haar gegevens invullen en loten verkopen.

Wanneer is de actie?
De Grote Clubactie 2021 start op zaterdag 19 september. Vanaf die dag mag je beginnen met de lotenverkoop. Eerder is niet toegestaan!
De loten moeten uiterlijk 01 november bij de eigen train(st)er weer zijn ingeleverd. Alles wat na 01 november wordt ingeleverd is te laat.

Aan wie mag je verkopen?
Je mag de loten verkopen aan wie je wilt, te beginnen bij je familie, vrienden, buren, enz. Daarnaast kun je langs de deuren gaan in jouw buurt, zodat je zoveel mogelijk loten verkoopt.
Let op! Lotenkopers moeten wel 18 jaar of ouder zijn!

Verkoopboekje inleveren
Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen? Lever het dan in bij jouw train(st)er vóór 01 november 2020. Hij/zij zorgt ervoor dat het verder in orde komt.
Ook kan je een formulier downloaden vanaf de site van Moveo;
www.gv-moveo.nl

We organiseren een eigen verkoopwedstrijd!
  
We organiseren ook een eigen verkoopwedstrijd. Voor de 5 beste verkopers hebben we een schitterende prijs beschikbaar gesteld door onze hoofdsponsor MoVer uit Nieuwegein. Wat die prijs is, is nog even een verassing.

20 loten of meer verkocht?
heb jij al 20 loten of meer verkocht dan ontvang je een 10-loten-waarebon. Met de waardebon krijg je flinke korting op leuke dagjes uit, gratis entreekaartjes en leuke aanbiedingen bij het uitzoeken van een leuke sportoutfit
De Grote Club Actie laat de beste lotenverkopers van 2020 met de Kids-verkoopwedstrijd ook dit jaar weer kan maken op fantastische prijzen: De hoofdprijs is een Nintendo Switch met je favoriete spel, de tweede prijs is een fiets.

Lotenkopers kunnen prachtige prijzen winnen. Maar ook jij, als lotenverkoper kan geweldige prijzen winnen. Doe mee aan de Kids-verkoopwedstrijd en maak kans op deze prijzen. De hoofdprijs is een iPad! Voor meer info ga je naar: www.kids.clubactie.nl.

Wij hopen dat we dit jaar een geweldig resultaat gaan neerzetten. Heel veel succes met de verkoop van de loten!

De organisatie van de Grote Club Actie
GCA@gv-moveo.nl